Η Εταιρεία Hand-art αποστέλλει κάθε παραγγελία συνοδευόμενη πάντα με το καρτελάκι του.Το κόσμημα Hand-art που αγοράζετε φέρει την υπογραφή που πιστοποιεί τη γνησιότητα του και την εγγύηση της χειροποίητης κατασκευής του από τον σχεδιασμό μέχρι το τελικό του φινίρισμα.

Η εγγύηση δεν καλύπτει τυχόν φθορές λόγω κακής χρήσης του κοσμήματος  ή αν το μέταλλο μαυρίσει λόγω καλλυντικών, κολόνιας, τοξικής εφίδρωσης του δέρματος, καθαριστικών υγρών και γενικώς μη ενδεδειγμένης χρήσης του κοσμήματος.

Σε κάθε περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 6938914190.

Επισκευές

Επισκευές σε τυχόν κατεστραμμένα κοσμήματα γίνονται. Αν η αγορά τους έχει γίνει μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος επικοινωνήστε μαζί μας μέσω mail στο info@hand-art.gr ή τηλεφωνικά στο 6938 914190 και κατόπιν συννενόησης με το αρμόδιο τμήμα, για την κατάλληλη εξυπηρέτηση σας.
Πνευματική ιδιοκτησία

  1. Η Eταιρεία Hand-art αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου της ιστοσελίδας εικόνες, φωτογραφίες, εμπορικά σήματα και γραφικά, καθώς και τα σχέδια των κοσμημάτων  που δημοσιεύονται στις ιστοσελίδες του, προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
  2. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της εταιρείας Hand-art.
  3. Προστατεύεται από την ελληνική και διεθνή Νομοθεσία περί Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων και δηλώνεται ότι οι παραβάτες θα διώκονται νομικά.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων επισκεπτών/χρηστών

Προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του www.hand-art.gr στα πλαίσια της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας και ιδίως των διατάξεων του νόμου 2472/1997 για την “Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα” και του νόμου 3471/2006 για την “Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών”.

Κατά την πλοήγηση στο www.hand-art.gr και την πρόσβαση στο περιεχόμενό του δεν απαιτείται η χορήγηση στοιχείων που συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.
Για την συναλλαγή σας  με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.hand-art.gr, είναι απαραίτητη η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν για λόγους διεκπεραίωσης της συναλλαγής σας και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, καθώς και για να διασφαλιστεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, για αυτόν τον λόγο  είναι απαραίτητη η  δήλωση προσωπικών σας στοιχείων (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, email, τηλέφωνο, κλπ).
Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την εκτέλεση των παραγγελιών σας,  σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε. Από πλευράς σας, παρέχετε ρητά τη συναίνεσή σας στην εταιρία να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση προκειμένου να σας αποστέλλει ενημερωτικό υλικό (newsletter) σχετικό με τα νέα και τις προσφορές της.
Ο πελάτης οφείλει να αναγράφει τα αληθή και ακριβή προσωπικά στοιχεία που του ζητούνται για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του.

 Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.hand-art.gr συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ 23%. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.hand-art.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.