Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα κοσμήματα τα οποία έχετε αγοράσει εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε, με την επιβάρυνση του κόστους αποστολής. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο όταν τα κοσμήματα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς να έχει καταστραφεί η συσκευασία του κοσμήματος, χωρίς να έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι τους και συνοδευόμενο με την απόδειξη αγοράς.

Σχετικά με το χρηματικό ποσό του επιστρεφόμενου κοσμήματος, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναπαραγγελία κάποιου άλλου κοσμήματος ανάλογης ή και διαφορετικής αξίας. Σε περίπτωση διαφορετικής αξίας ανώτερης του επιστρεφόμενου είδους γίνεται πληρωμή η διαφορά του ποσού.

Κοσμήματα τα οποία έχουν γίνει ειδική παραγγελία δεν επιστρέφονται.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την επιστροφή του κοσμήματος σας, θα πρέπει αρχικά να αποστείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@hand-art.gr , το οποίο θα αναφέρει την επιθυμία σας για επιστροφή και τον κωδικό της παραγγελίας ή μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6938914190 και έπειτα αποστέλλεται το προϊόν με δική σας οικονομική επιβάρυνση στο κατάστημα

Hand-art στη διεύθυνση       25ης Μαρτίου 5,οβρυά, Πάτρα ΤΚ : 26500.