Γρανάτης-ιδιότητες

γρανατηςΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΘΟΥ

Προσφέρει άμεση ενεργητικότητα, διάθεση, αντοχή και σωματική δύναμη, ιδίως σε περιπτώσεις που απαιτείται έντονη σωματική και πνευματική προσπάθεια μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα.

Ακονίζει την αντίληψη, βοηθά στη σύλληψη έξυπνων επιχειρηματικών ιδεών και φέρνει επιτυχία σε κάθε είδους ενασχόληση. Αυξάνει τη δημιουργικότητα.

Δίνει θάρρος, αισιοδοξία, αποφασιστικότητα, ενεργητικότητα, αφθονία, αγάπη για τη δουλειά και τύχη. Αυξάνει τη σεξουαλικότητα και προκαλεί έναν παθιασμένο έρωτα. Χρειάζεται, όμως, μεγάλη προσοχή αν χρησιμοποιηθεί γι’ αυτόν το σκοπό, γιατί συχνά μετατρέπει την αγάπη σε μίσος ή οδηγεί στη διάλυση μιας ερωτικής σχέσης. Ευνοεί τις συνεργασίες, την επικοινωνία και φέρνει επιτυχία στις επιχειρήσεις.

Βελτιώνει τον ύπνο, την ποιότητα ζωής και βοηθά τη διαύγεια και την ορθή κρίση.

Βοηθά σε νομικά και οικονομικά θέματα. Διδάσκει την αγάπη, την ταπεινοφροσύνη και μας κάνει φιλάνθρωπους.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Ο γρανάτης μπορεί να προστατέψει τον κάτοχό του από τους εφιάλτες, αλλά και από κάθε λογής ατύχημα, κυρίως ταξιδιωτικό. Επίσης, πιστεύεται πως προστατεύει από τις κλοπές και τους κεραυνούς. Διαλύει τις μπερδεμένες σκέψεις και διευκολύνει την αυτοσυγκέντρωση και την απαγκίστρωση από πρότυπα και συμπεριφορές του παρελθόντος. Προστατεύει απο γεωπάθειες, ακτινοβολία . Διώχνει την αρνητικότητα, και είναι χρήσιμος σε περιόδους κρίσης και όπου φαίνεται ότι υπάρχει αδιέξοδο.

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Προστατεύει την καρδιά, ενδυναμώνει το αναπαραγωγικό και το ανοσοποιητικό σύστημα, φέρνει αρμονία στη σύσταση των υγρών του σώματος, κυρίως του αίματος. Πιστεύεται πως σταματά την αιμορραγία και θεραπεύει τις πέτρες στα νεφρά, τη χολή και τη κύστη. Διευκοβραχιόλι από γρανάτηλύνει την ενεργό ισορροπημένη σεξουαλικότητα και κάνει καλό στη στειρότητα. Βοηθά την ίαση προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης. Αναζωογονεί, δημιουργεί, ρυθμίζει την πίεση του αίματος και καταπολεμά της παθήσεις του. Βοηθά στη γρήγορη επούλωση των τραυμάτων και ανακουφίζει τις νευραλγίες. Καταπολεμά τα αρθριτικά, τους ρευματισμούς και τις διαλείψεις στη σκέψη. Ενεργοποιεί το μεταβολισμό και στηρίζει το πεπτικό σύστημα. Βοηθά τη σωστή λειτουργία της υπόφυσης.

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

Κόκκινος Γρανάτης: αντιπροσωπεύει την αγάπη. Είναι συντονισμένος με την ενέργεια της καρδιάς. Ενεργοποιεί τα συναισθήματα και τονώνει τη σεξουαλικότητα. Ο κόκκινος γρανάτης ελέγχει το θυμό, κυρίως απέναντι στον εαυτό μας.

No comments yet.

Leave a Comment